Mies auto-onnettomuudessa – 17 tyttöystävää saapui sairaalaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä uutisotsikoihin nousee tapauksia, joissa parisuhteessa oleva henkilö on jäänyt kiinni kumppaninsa pettämisestä. Monesti kumppanin kiinnijäämistä on seurannut vielä jokin kostotoimenpide tai suuri reaktio. Eräs kiinalainen mies sai kuitenkin omat tyttöystävänsä hämmennyksestä sekaisin, kun he saivat tietää toisistaan vahingossa.

Kiinalainen Mr Yuan joutui auto-onnettomuuteen, minkä vuoksi mies kiidätettiin sairaalaan. Sairaalan henkilökunta otti yhteyden miehen lähimmäisiin, jotka koostuivatkin 17 tyttöystävästä. Tyttöystävät eivät olleet tietoisia toisistaan ja kokivat melkoisen yllätyksen sairaalan odotushuoneessa, jonne ilmestyi koko ajan enemmän ja enemmän kauniita naisia.

Xiao Li -niminen nainen kommentoi BBC-uutisten mukaan paikallislehdelle, että nainen oli todella huolissaan miehestään, jonka kanssa hän oli ollut 1,5 vuotta yhdessä. Huolestuneisuus oli kuitenkin alkanut hälvetä, kun miehen värikäs kaksoiselämä alkoi tulla esiin. Kävi ilmi, että Yuanilla oli 17 tyttöystävää samanaikaisesti. Yksi heistä oli elättänyt miestä jo yhdeksän vuotta ja yksi oli alkanut suunnittelemaan häitä.

Yuanin 17 tyttöystävästä kertova uutinen on levinnyt nopeasti ja saanut sosiaalisessa mediassa ihmiset kommentoimaan kärkkäästi. Yuan ei kuitenkaan pääse pälkähästä pelkän kritisoinnin siivittämänä, vaan hänestä on laitettu vireille tutkinta. Miestä epäillään erilaisista petoksista liittyen monen naisen kanssa elämiseen.