Martha Stewart yllätti Justin Bieberin roastissa – pahin kaikista!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Comedy Central näytti juuri Justin Bieberin kauan odotetun roast-spesiaalin, jossa mies sai kuulla kunniansa monen eri näyttelijän ja muusikon suusta. Kaikilla on varmasti jokin mielipide nuorenmiehen toilailuista, eikä Bieberin tekemät kohuotsikot ole jääneet keneltäkään huomaamatta.

Roastissa puheenvuorossa olevat tähdet käyvät läpi ensin kaikki muut tilaisuudessa olevat roastaajat ennen kuin siirtyvät itse illan vieraaseen, joka oli tässä tapauksessa Justin Bieber. Yksi roastaajista oli Martha Stewart, jonka olisi voinut kuvitella olevan lempein kauniin naisellisessa kukkamekossaan ja äidillisessä olemuksessaan. Stewart yllätti kaikki täysin ja olikin jotain aivan muuta.

Martha Stewart oli todella rääväsuinen omassa puheenvuorossaan. Hän ei pelännyt roastatessaan mitään tabuja tai noloja puheenaiheita, ja sai kaikki nauramaan vedet silmissä. Lopun kruunasi vielä se, kun Stewart ilmoittautui hyväksi tyttöystävävaihtoehdoksi Bieberille. Nainen sai puheenvuoronsa päätyttyä raikuvat aplodit ja yleisö nousi seisomaan.