Mies osoitti hellyyttä hevoselle – sai samalla mitalla takaisin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikit kiintyvät todella kovasti omiin perheenjäseniinsä ja näyttävät heille kiintymystä eri tavoin. Kissat voivat kehrätä ja kiehnätä ja koirat voivat tulla syliin. Eräs mies sai kuitenkin todella ihanan ja odottamattoman hellyydenosoituksen hevoselta.

YouTubeen on ladattu hellyttävä video miehestä ja hevosesta. Mies kuvaa itsestään ja hevosesta lyhyttä selfie-videota. Hän yrittää saada hevosta katsomaan suoraan kameraan ja antaa hevoselle pienen pusun, mutta ei osannut odottaa, että hevonen vastaisi siihen.

Kun mies on antanut pienen suukon hevoselle, hevonen kääntyy ja antaa samalla tavalla ja samanlaisen äänen kera pienen pusun miehen poskelle. Mies yllättyy hevosen eleestä täysin eikä voisi varmasti olla iloisempi, että sai tilanteen kuvattua kameralle.