Lucifur-kissa on nimensä veroinen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Joissain perheissä ihmiset ovat ottaneet useampia lemmikkejä sillä ajatuksella, että niistä on toisilleen seuraa. Aina lemmikit eivät kuitenkaan tule toimeen toistensa kanssa, jolloin perhe saattaa joutua kinkkiseen tilanteeseen.

CAThy Wallis on julkaissut YouTube-tilillään monta videota kissastaan Lucifurista. Lucifur on perheen muita kissoja kohtaan oikea kiusanhenki ja se on todistanut sen moneen otteeseen. Omistajan kuvaamalla videolla se vaanii toista kissaa kaapin suojista. Heti, kun se huomaa tilaisuutensa koittaneen, se iskee toista kissaa käpälällä niin kovalla voimalla kuin pystyy.

Videoilla ei kerrota, onko Lucifur alkanut vähitellen käyttäytymään nimensäveroisesti vai onko se ollut pienestä asti muita kohtaan itse paholainen. Lucifurista on kuitenkin muutakin julkaistua materiaalia, johon on saatu tallennettua hetkiä, missä kissa hyökkää kavereidensa kimppuun heti, kun niiden keskittyminen siirtyy Lucifurista muualle.