Katri Sorsa alastomana solariumissa – julkaisi kuvan netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille chat-juontajana ja Viidakon tähtöset -realitytähtenä tunnetuksi tullut Katri Sorsa nähtiin taannoin myös suositun viihdeohjelman spin off -nettisarjassa seikkailemassa Espanjan Aurinkorannikolla. Nyt hänet nähdään rohkeassa nettikuvassa.

Läppä #solkkuselfie #avaruussukkula #smile #happiness #justforfun #beauty #nomakeup Kohta musta tulee taas terveen näköinen eikä vain imettävä haamu

Kuva, jonka Katri Haapanen (@katrisorsa) julkaisi

Melko tuore perheenäiti Sorsa julkaisi eilen Instagramissa kuvan itsestään solariumissa alastomana ja ilman suojalaseja. Kuvatekstissä hän totesi, että ”Kohta musta tulee taas terveen näköinen eikä vain imettävä haamu”.

Taannoin Sorsa otti realitysarjan kuvauksissa tatuoinnin intiimialueelleen. Toimenpide oli neitokaisen mukaan melko kivulias.

– Se oli ihan kuin olisi veitsellä vedetty alapäähän, mut mitä mä en mun miehen takia tekisi. Mä soitin mun miehelle, että mä oon nyt ottanut sen tatuoinnin, kun se on kans tosi herkkä vähän niin kuin minä. Me aina itketään yhdessä, Katri Sorsa kertoi Aurinkorannan tähtöset -nettiohjelmassa.