Onnittelukortti vihamiehelle – tällä kortilla kosto on suloinen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Onnentoivotuskortteja löytyy nykyään todella laaja valikoima jo pienemmistäkin kaupoista. Oli juhlapäivä millainen tahansa, kortti on aina hyvä lahjan tai kukan kylkiäinen. Monet muistavat varmasti syntymäpäiväkortit, joissa soi musiikki.

Jotkut kortit toimivat niin, että ne alkavat soittaa syntymäpäivälaulua, kun kortin avaa tai niin, että kortinsaajan täytyy itse painaa pienestä napista laulu päälle. Nyt veljekset Travis ja Nick Petersen ovat kehitelleet syntymäpäiväkortin suoraan painajaisista.

Korteista kuuluva piipittävä musiikki voi olla raskasta kuultavaa jopa itse juhlakalun korville pidemmän päälle ja Petersenin veljekset ovat hyödyntäneet tämän tosiasian. Heidän korttinsa musiikkia ei saa loppumaan silloin, kun haluaa.

Veljesten jekkumainen syntymäpäiväkortti soittaa musiikkia niin kauan, että siitä loppuu patterit. Tämä tarkoittaa suurin piirtein aikaa kolmesta viiteen tuntiin saakka. He keksivät korttiin vielä uuden hauskan lisäominaisuuden, jonka vuoksi musiikki menee aina vain lujemmalle jos kortin saaja yrittää painaa play-napista laulua pois päältä.