Treffeille karu päätös – deittikumppani varasti naisen auton

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetissä sovitut treffit eivät aina mene nappiin, mutta New Jerseyn Waterfordissa asuvan naisen tapauksessa ne päätyivät harvinaisen kehnolla tavalla. Naisen treffikumppani nimittäin vei hänen sydämensä sijaan hänen autonsa.

Nimettömänä pysyttelevä nainen oli tutustunut 53-vuotiaaseen mieheen internetin deittipalstalla, ja kaksikko päätti tutustua toisiinsa paremmin 26. helmikuuta. Treffeillä mies esitteli itsensä nimellä Gennaro Aladena, ja kertoi lempinimensä olevan Gooch.

Jossain vaiheessa treffejä mies onnistui nappaamaan naisen auton avaimet itselleen, ja pakeni paikalta hänen ajoneuvonsa kanssa.

Viranomaiset löysivät auton ja pidättivät Gerald Tietz -nimiseksi paljastuneen varkaan myöhemmin New Jerseyn Cherry Hillistä. Auton löytäminen sujui viranomaisilta helposti, sillä mies ei ollut vaihdattanut naisen auton silmiinpistäviä JRSYGRL-rekisterilpiä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.