Maastopyörällä vuorenrinnettä alas 223 km/h

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pyöräilijä Eric Barone on tehnyt maailmanennätyksen ajamalla maastopyörän päällä vuoren rinnettä alas ja saavuttamalla huiman 222,22 kilometrin tuntivauhdin vuonna 2000. Sen jälkeen Barone on yrittänyt rikkoa omaa ennätystään saavuttamalla mäessä vielä huimemman vauhdin, ja nyt mies viimein onnistui.

Eric Barone sai lyötyä vanhan maailmanennätyksensä laskemalla vuorenrinnettä alas pyörän päällä ja saavuttamalla uskomattoman 223,3 kilometrin tuntivauhdin alamäessä. 54-vuotias Barone valmistautuu videolla laskuun mäen päällä ja häntä näyttäisi jännittävän tuuliset olosuhteet. Mies lähtee kuitenkin urheasti matkaan oman tiiminsä kannustamana.

Eric Barone kiitää mäkeä alas maastopyöränsä päällä ja kaikki kannustavat häntä. Kun mittaustuloksista kävi ilmi, että uusi ennätysvauhti saavutettiin, koko tiimi alkaa hurraamaan. Barone herkistyi oman onnistumisensa jälkeen ja on selvästi todella onnellinen siitä, että sai uuden ennätyksen tehtyä.