Valokuvaustrendi leviää – naisten sisäreidet pääosassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin kuvasta, jonka huippumalli Chrissy Teigen julkaisi Instagram-tilillään sisäreisistään. Nainen esitteli ylpeänä reisissään näkyviä mustelmia ja sisäreisissä olevia raskausarpia. Kuva sai paljon ylistystä ja monet naiset huokaamaan helpotuksesta nähtyään, että myös hoikilla huippumalleilla on raskausarpia.

Instagramissa leviää naisten ihoa ja elämän merkkejä ylistävä kampanja aihetunnisteella #LoveYourLines. Aihetunnisteen ja kampanjan rohkaisemina naiset ovat uskaltaneet näyttää kasvamisen ja raskauden myötä ihoonsa jääneet merkit, joita moni on aiemmin voinut häpeillä ja peitellä.

Teigenin lisäämän kuvan myötä yhä useampi nainen on rohkaistunut lisäämään kuvansa, joka on otettu juuri samanlaisessa risti-istunnassa kuin huippumallin kuva. Naiset ovat uskaltaneet Teigenin myötä ottaa samanlaisen kuvan, jossa he esittelevät sisäreisiensä raskausarpia, jotka johtuvat yksinkertaisesti vain kasvamisesta. Kasvaminen on väistämätön ja luonnollisin asia maailmassa, minkä aiheuttamia merkkejä ei kenenkään tulisi hävetä.

#LoveYourLines #TigerStripes #InstaSize

Kuva, jonka Katie Combs (@katie_buggg14) julkaisi

#LoveYourLines

Kuva, jonka Betsabé MMtz♡ (@betzzymartinez) julkaisi

In honor of @chrissyteigen posting a photo the other day of her #stretchmarks here are mine. They may not look bad but I have many on my hips, butt and thighs. I spent years crying over them; feeling unpretty because of them. I didn't, "earn my stripes" by bringing beautiful babies into the world. I didn't, "earn" them from a weight loss journey either. I just have them. I just wanted to post this incase someone sees this and it somehow makes them feel better about them self. I don't shy away from shorts or bathing suits because honestly it's just skin. A few marks or scars don't make anyone less beautiful. Most magazines will photoshop out stretch marks but even the most beautiful women on the planet like J.Lo and Kim Kardashian have them. Don't be afraid to feel comfortable in your own skin. Don't feel like you can't be or feel beautiful because you have them. #stretchies #marks #scars #stillbeautiful #loveyourlines #beautiful #skin #selflove #loveyourbody

Kuva, jonka E. (@kr3lla) julkaisi

Learning to love my stripes. #loveyourlines #selfie #ootd

Kuva, jonka Clara E. Lloréns G. (@pixiemonster) julkaisi