Näinkin hervottomasti vauvauutisen voi kertoa – pariskunnan räpistä nettihitti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräs pariskunta oli kyllästynyt siihen, kun heiltä kyseltiin jatkuvasti, koska he aikoivat tehdä lapsia. Pariskunta ei halunnut kertoa perheelleen ja ystävilleen, että oikeasti he yrittivätkin jo lasta. Kun nainen tuli raskaaksi, he julkistivat asian hauskan räpin muodossa.

Jesse Meek on ladannut YouTube-kanavalleen hauskan videon, jossa hän räppää vaimonsa kanssa Fresh Prince of Bel Air -tyylillä vauvauutisestaan. Pariskunta on tehnyt kappaleeseen uudet osuvat sanat, jotka kertovat heidän elämästään ja siitä, miten he odottavat nyt lasta.

Jessen vaimo tuli jo kahden kuukauden yrittämisellä raskaaksi, vaikka pariskunta oli ajatellut siihen menevän hiukan kauemman aikaa. Sukulaiset ja ystävät ovat varmasti olleet yllättyneitä nähdessään tämän videon ja kuullessaan ilouutiset näin hauskalla tavalla.