Näky järkytti naapuruston – pihan rannassa ui suurikokoinen hai

Viihdeuutiset · Annika Kela

Floridalaiset naapurukset tekivät kauhistuttavan havainnon talojensa takapihojen edustalla. Asuntojen kotipihojen kupeessa nimittäin uiskenteli kookas hai. Bonita Springsin asukkaat eivät olleet koskaan nähneet haita niin lähellä asuinaluetta.

Osa asukkaista oli peloissaan hain läsnäolosta, sillä etenkin lapsilla oli tapana leikkiä veden äärellä. Paikalliset kalastajat pian myönsivät, että he olivat heittäneet veneistään perkuujätteitä mereen ja hai oli todennäköisesti saapunut rantaan suupalojen toivossa.

Vaikka hain läsnäolo oli asukkaille harvinaista herkkua, olivat he silti huolissaan huomatessaan, että hai uskaltautui niin lähelle taloja ja vilkasta liikennettä. Daily Mail -lehden mukaan hai jatkoi matkaansa pian tapauksen jälkeen, eikä siitä ole sittemmin tehty havaintoja. Naapurit ovat ryhtyneet kampanjoimaan sen puolesta, että alueen vedet olisivat vain uimareiden käytössä, jottei kalastajat saaliineen houkuttelisi paikalle ei-toivottuja petokaloja.