Vitsiniekka piinaa ystäviään puujalkavitseillä – kestäisitkö sinä tätä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin australialaisesta miehestä, joka piinasi työkavereitaan jatkuvasti huonoilla vitseillään ja kuvasi tilanteet aina puhelimeensa. Mies koosti niistä hauskan videon, jossa oli kootusti hänen huonoimmat puujalkavitsinsä yhden viikon ajalta.

Eräs mies on tehnyt samanlaisen tempun, mutta ottanut kohteekseen vain yhden henkilön. Mies piinaa Joey-nimistä parasta ystäväänsä lukemattomilla puujalkavitseillä. Joey ei pääse vitsejä pakoon, koska hän viettää miehen kanssa paljon aikaa.

Kaveri pommittaa Joeya jatkuvasti tyhmillä kysymyksillään, joiden oikeasta vastauksesta muodostuu aina jokin huono vitsi. Välillä Joey jopa naurahtaa miehen jutuille, mutta yleisesti hän taitaa pitää tätä tavaksi muodostunutta puujalkavitsien kertomista kuitenkin kuluneena juttuna.