Huippumalli-Ninan bikinikuvat hehkuvat kesäistä lämpöä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Nina Agdal on tullut tutuksi esimerkiksi Victoria’s Secretin, Beach Bunnyn ja Sauvagen mainoskuvista. Tanskalaiskaunotar on erittäin ahkera työskentelytahdiltaan, sillä hänet nähtiin viime vuonna useissa alus- ja uimavaatteita esittelevissä kuvasarjoissa.

Nyt 22-vuotias malli nähdään Macy’s-tavarataloketjun tuoreessa mainoskampanjassa. Nina Agdal tarjoilee silmänruokaa esittelemällä aurinkoisissa kuvissa yhtiön bikiniuutuuksia.

Nina Agdal yhdistettiin taannoin Leonardo DiCaprioon, jonka kanssa hän suuntasi jatkoille Super Bowl -juhlista. Nina on kuitenkin viime aikoina vaikuttanut onnelliselta Max Georgen kanssa. Parin lempi näyttää vakavoituneen, ja syynä siihen on heidän välillään pitkään vallinnut ystävyys.