Joku maalasi peniksiä ympäri kaupunkia – paljastui nerokkaaksi ideaksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Erään miehen tempaus on saanut Manchesterin kaupungin ahkeroimaan tiellä olevien kuoppien korjaamisessa. Kuoppien ristiretkeläiseksi itseään luonnehtiva graffititaiteilija on nimittäin alkanut piirrellä peniksiä teiden ongelmakohtiin.

Pyöräilijät, moottoripyöräilijät ja autokuskit ovat olleet miehelle kiitollisia, sillä vihdoin Manchesterissa on ryhdytty urakalla korjaamaan teitä. Penisgraffiteja alkoi ilmestyä teille kuin sieniä sateella ja kaupungin työntekijöillä tuli kiire peittää kuopat.

Penistaiteella mies on halunnut kiinnittää huomiota kaupungin teiden ongelmaan. Hyväntahtoinen taiteilija tunnetaan Manchesterissa nimellä Wanksy, sillä mies on halunnut töillään kunnioittaa kuuluisaa graffititaitelijaa Banksya. Wanksysta on tehty viranomaisille ilmoitus, mutta miehen henkilöllisyydestä ei näyttäisi olevan minkäälaista tietoa.

Kukaan ei ole halunnut ilmiantaa kaupungin tiekuoppien ristiretkeläistä. Siinä vaiheessa kun graffiteista nousi kohu ja miehen teoksia esiteltiin Manchester Evening News -lehdessä tuli kaupungilla yllättäen kiire puuttua asiaan. Suuri osa graffitien ympäröimistä kuopista on onnistuttu peittämään ja sen seurauksena teillä on ollut mukavampi ja turvallisempi liikkua.