Ben Stiller: ”Justin Bieber on mukana Zoolanderissa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muotimaailmaan sijoittuva suosikkikomedia Zoolander on saamassa jatkoa. Ben Stiller ja Owen Wilson ovat parhaillaan työstämässä Zoolander 2 -elokuvaa, ja taannoin verkossa levisi paparazzien ottamia otoksia jatko-osan kuvauspaikoilta.

Nyt Zoolander 2 -elokuvan ohjaaja ja pääosan esittäjä Ben Stiller on paljastanut maailmankuulun kanadalaispopparin esiintyvän elokuvassa. Näyttelijä jakoi Instagramissa kuvan, jossa hän ja Justin Bieber seisovat kasvotusten. Toistaiseksi ei ole tiedossa, kuinka suuri rooli Bieberillä tulee olemaan jatko-osassa.

Vuonna 2001 ensi-iltansa saaneen Zoolanderin jatko-osa saa tämänhetkisten tietojen mukaan ensi-iltansa helmikuussa 2016. Viime vuonna Deadline-verkkolehti uutisoi ensimmäisenä Zoolander 2 -elokuvan olevan tuotannossa, ja että Penelope Cruz olisi kiinnitetty sen tähdeksi. Tuolloin tietoa ei kuitenkaan vielä vahvistettu. Myös Will Ferrell tullaan ilmeisesti näkemään jatko-osassa.