Vanha suola janottaa? Miley Cyrus ja Liam Hemsworth lämmittelevät suhdettaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Miley Cyrus on alkanut lämmitellä välejään exänsä kanssa. Kyseessä ei kuitenkaan ole ex-poikaystävä Patrick Schwarzenegger, vaan Mileyn entinen kihlattu Liam Hemsworth. Parin on kerrottu viettävän aikaa yhdessä Los Angelesissa.

Patrickille uutinen ei ole varmastikaan ollut mieluinen, sillä hänen ja tähtösen erosta ei ole ehtinyt kulua kuin viikkoja. Miley on aina hehkuttanut sitä, kuinka ihana ja rakas Liam on hänelle erosta huolimatta ja nyt vaikuttaisi siltä, että pari on alkanut lämmitellä suhdettaan uudelleen.

Nälkäpeli-elokuvista tunnettu komistus oli Cyrusin kanssa kihloissa ennen kuin pari erosi vuonna 2013. Molemmat osapuolet ovat kertoneet, että ero otti heitä koville, mutta ajankohta parisuhteelle oli väärä, sillä työ piti heidät liian kiireisinä.

Daily Mail -lehden mukaan Miley on myöntänyt, että hänellä on vielä tunteita Liamia kohtaan ja tulee aina olemaan. Ehkäpä nyt olisi parempi aika heidän suhteelleen ja pari todennäköisesti selvittää, onko kipinä yhä tallessa.