Mallikaunotar paljasti: ”Minulla on kaksi vaginaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin miehestä, jolla on vartalossaan harvinainen poikkeavuus. Hänellä on nimittäin jalkovälissään kaksi normaalikokoista ja täysin toimivaa sukuelintä. Kahden peniksen miehestä tuli sittemmin julkkis, jota on pyydetty mukaan myös aikuisviihdealalle. Hän ei ole kuitenkaan ainoa laatuaan.

Nyt videobloggaamisella miljoonien tuntemaksi tullut 22-vuotias mallikaunotar Cassandra Bankson on yllättänyt paljastamalla, että hänellä on kaksi vaginaa. Bankson kertoo Barcroft TV:n haastattelussa, että hänen alapäänsä näyttää normaalilta, mutta jakaantuu sisällä kaksiin sukuelimiin. Naisten tuplavagina on moninkertaisesti yleisempää kuin miesten kaksi penistä.

Hän ei ollut aiemmin huomannut erikoista tilannettaan, mutta on kertomansa mukaan kärsinyt tuplakuukautisista ja niihin liittyvistä tuplakrampeista. Cassandra itse vertaa alapäätään nenään, jossa on kaksi aukkoa. Videolla gynekologi kertoo tarkemmin miten tällainen tilanne voi käytännössä syntyä. Vielä ei ole tiedossa vaikuttaako tilanne jotenkin Banksonin lisääntymiskykyyn.