Kallis peruutus – Bugatti kolhaisi Ferraria

Lux Viihdeuutiset · Annika Kela

Pariisissa Hotel Plaza Atheneen eteen oli äskettäin parkkeerattu komeita luksusautoja. Ohikulkumatkalla ollut autofanaatikko ei kyennyt hillitsemään itseään ja kaivoi kameransa esille ennen kuin autot poistuisivat paikalta.

Sivullinen kuvasi videolle Bugattin ja Ferrarin lähdön hotellin edestä. Oven eteen ajettujen autojen avaimet oli mahdollisesti luovutettu hotellin parkkipoikien huostaan. Ferrari peruutti varovaisesti ja antoi Bugattille tilaa poistua parkista. Alku näytti lupaavalta, mutta sitten Bugatti peruutti liian vauhdikkaasti ja autot kolahtivat yhteen.

Bugatti poistui yllättäen paikalta jäämättä selvittelemään asiaa. On selvää, että monelle autofanaatikolle luksusautojen kolhaisun kuuleminen ja näkeminen teki pahaa. Videolta ei käy ilmi naarmuuntuiko Ferrari. Oli onni onnettomuudessa, että tilanteessa ei tapahtunut mitään pahempaa.