Nukahtavat ankanpoikaset – söpöyden yliannostus

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lintujen nukkuminen voi olla melko harvinainen näky. Vielä harvinaisempaa on saada nähdä hetki, kun ne ovat nukahtamaisillaan. Eräs pikkuisten ankanpoikasten omistaja sai taltioitua hellyttävän hetken videolle, kun suloinen parivaljakko nukahti hänen hattunsa sisälle vierekkäin.

Omistaja on tehnyt ankanpoikasille mukavan ja kodikkaan pikkupesän olkihattuunsa. Hän on pehmustanut hatun valkoisella pehmoiselta näyttävällä kankaalla, jonka päällä poikaset makoilevat tyytyväisinä.

Omistaja on saanut kuvattua suloiselle videolle hetken, kun ankanpoikaset nukahtavat. Poikaset alkavat vuorotellen pilkkimään päällään, joka näyttää yksinkertaisesti liian painavalta väsyneen poikasen kannateltavaksi. Ankanpoikaset nukahtavat kesken videon pudottamalla päänsä nokka edellä kangasta vasten.