Nickelbackin kappaleesta tehdään pilaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ihmiset rakastavat pilaversioiden tekemistä kuvista ja videoista. Jostain syystä kymmenen vuotta vanha Nickelback-yhtyeen kappale on nyt nostettu uudelleen sosiaalisen median huipulle, kun musiikkivideosta tehtiin hauska versiointi.

Euphemism for Magic -niminen kanava julkaisi ensimmäisenä videon nimeltään Nickelstats. Nickelbackin Photograph-kappaleen musiikkivideon alku: ”look at this photograph”, on muutettu videolla niin, että sanat kuulostavat olevan: ”look at this graph”. Videolla laulaja pitää perhepotretin sijaan kädessään kuvaa, jossa näkyy statistiikkaa.

Nickelstats-videon jälkeen kappaleesta on noussut samalla tyylillä tehtyjä versioita, joissa laulaja esittelee esimerkiksi kirahvin kuvaa. Videon yksinkertainen idea on hulvaton ja saanut ihmiset katselemaan versiot useampaan kertaan.