Välikohtaus suorassa lähetyksessä – ilmiriita toimittajan ja fanien välillä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikassa on alkanut leviämään ilmiö ”FHRITP”. Kirjainyhdistelmä tulee lauseesta F*ck Her Right In The P*ssy, mikä sanotaan aina toimittajan mikrofoniin yllättäin kesken suoran lähetyksen. Eräs mies päätti muiden hauskojen tapausten rohkaisemana olla itsekin hauska, ja huikkasi kyseisen töykeän lauseen haastateltavan olan yli naistoimittajan mikrofoniin.

Miehen yllätykseksi toimittaja ei aikonut päästää miestä vähällä tilanteesta. Toimittaja kertoi tämän saman tilanteen käyneen hänelle jo useampaan kertaa, minkä vuoksi hänen mittansa oli alkanut täyttymään. Lausahdus on todella alentava kaikkia naisia kohtaan ja se häiritsee toimittajien työtä.

Mies naureskelee toimittajalle ja pysyy omassa kannassaan, jonka mukaan hänen tekonsa ja haastattelun keskeyttäminen oli hauska juttu. Koko tilanne taltioitui suoraan lähetykseen, minkä jälkeen CityTV Official julkaisi sen YouTube-kanavallaan. Kanavan naistoimittajalla oli upea tilannetaju ja sana hallussaan puolustaessaan itseään ja muita naisia epäkohteliaille miehille.