Minipossu ja chihuahua ottivat yhteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienien koirarotujen saattaa olla vaikeaa löytää välillä kokoistaan leikkiseuraa, mutta onneksi tässä perheessä on pieni ja tomera minipossu. Ralphie-niminen chihuahua leikkii YouTube-videolla parhaan ystävänsä Marcel-minipossun kanssa.

Omistaja on saanut kuvattua videolle Ralphien ja Marcelin hauskan painin, joka näyttää siltä, että se voisi jatkua loputtomiin. Marcel näyttää välillä uupuvan painimiseen ja yrittää perääntyä toiseen huoneeseen, mutta se ei käy päinsä, koska Ralphiella on vielä energiaa.

Kaverusten painiottelu kestää monta minuuttia, mutta se saa yllättävän lopetuksen vanhemman koiran astuessa huoneeseen. Pieni koira alkaa haukkumaan Ralphielle ja Marcelille, mikä saa Ralphien antautumaan ja kierähtämään selälleen.