Miley Cyrus lähes alastomana – esiintymisasussa ei tulkinnan varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Alkujaan Disneyn teinitähtenä pinnalle noussut Miley Cyrus nousi taannoin otsikoihin värjättyään kainalokarvansa ja esiteltyään tuloksia sosiaalisessa mediassa. Nyt poplaulaja on jälleen otsikoissa, tällä kertaa perinteisemmissä merkeissä.

Splash
Splash

Miley Cyrus esiintyi keskiviikkona New Yorkissa järjestetyssä Adult Swim Upfront Party -juhlatilaisuudessa. Kuten arvata saattaa, ei poptähden esiintymisasu liikoja peitellyt. Miley nähtiin lavalla glitter-koristeltuihin sukkahousuihin ja henkseleihin pukeutuneena, peittäen rintansa vain perhosen muotoisilla tasseleilla.

22-vuotias laulaja erosi huhtikuussa poikaystävästään, Patrick Schwarzeneggerista. Sittemmin Miley Cyrusin on huhuttu lämmitelleen välejä ex-poikaystäväänsä, Liam Hemsworthiin.

Splash
Splash