Isä editoi lastensa kotivideoista pelimaailman – upea tulos!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset jaksavat välillä innostua mitä yksinkertaisimmista asioista ja leikkikaveriksi voi kelvata vaikkapa tiellä oleva kivi tai keppi. Isä kuvasi lapsensa leikkejä kadulla ja kuvitti videon hauskasti näyttäen kaikille, millainen lapsen mielikuvitus voi olla.

Videolla isä on kuvannut poikaansa, joka kävelee kävelykatua eteenpäin. Katu on tyhjä, mutta lapsen ääntelyistä ja eleistä päätellen siinä tapahtuu paljonkin. Isän tekemän jälkikäsittelyn ansiosta video saa hauskan käänteen Super Mario Bros -pelistä tuttujen elementtien avulla.

Lapsi kerää juosten kolikoita, hän huitoo kepillä eteentulevia esteitä pois tieltään ja kaataa kilpikonnia kumoon. Lapsen tallustelu näyttää heti paljon jännittävämmältä kuvituksen avulla ja siltä, kuin pelin esteet kuuluisivat katukuvaan tavallisestikin.