23-vuotias elää unelmaelämää matkabloginsa avulla

Matkailu · Annukka Heikkilä

Tänä päivänä blogin kirjoittaminen on todella yleistä ja moni taitava valokuvaaja, kiinnostava persoona tai kirjoittaja, jolla on sana hallussaan on pystynyt tekemään bloggaamisesta jopa ammatin itselleen. Näin kävi myös australialaisella Brooke Sawardilla.

23-vuotias Saward elää monien ihailemaa elämää, jota vain harva pääsee elämään. Saward pakkasi laukkunsa valmistuttuaan koulusta ja lähti valloittamaan maailmaa. Hän alkoi kirjoittamaan matkustamisesta blogia, jonka suosio alkoi rahoittamaan naisen matkustelua.

Nykyään Sawardin Wanderlust-niminen blogi on niin suosittu, että se pitää naisen tien päällä jatkuvasti. Useiden lentoyhtiöiden, matkatoimistojen ja hotelliketjujen kanssa solmitut yhteistyösopimukset ovat auttaneet Sawardia rahoittamaan unelmamatkansa. Hän on päässyt näkemään uskomattomia paikkoja, joita hänen bloginsa ja Instagram-tilinsä esittelevät henkeäsalpaavien kuvien muodossa.

My first ever visit to the Grand Canyon!

Kuva, jonka Brooke saward (@worldwanderlust) julkaisi

For sure The best experience of my travel life to date. Just flew over Victoria Falls in Zambia and Zimbabwe (!!)

Kuva, jonka Brooke saward (@worldwanderlust) julkaisi

Airport wisdom for the day.

Kuva, jonka Brooke saward (@worldwanderlust) julkaisi

How's the serenity? @tablebayhotelsa #CapeTown #SA

Kuva, jonka Brooke saward (@worldwanderlust) julkaisi

Touristing so happy to be back in the city for a few days and can't wait to meet my NY readers this Saturday!

Kuva, jonka Brooke saward (@worldwanderlust) julkaisi

Can't believe I'm STANDING this close to white rhino. Check out the full story on snapchat: Brookesaward

Kuva, jonka Brooke saward (@worldwanderlust) julkaisi