Pöllöpoikasella todella nälkä – oli syödä hoitajan sormet

Viihdeuutiset · Annika Kela

Orvoksi jäänyt pöllönpoikanen oli otettu eläinten löytökotiin kasvatettavaksi. Hoitajat pian huomasivat, että kyseinen yksilö oli erittäin perso ruoalle. Pöllönpoikanen ahmi kaiken minkä eteensä sai välittämättä sen kummemmin siitä, mitä tulikaan syötyä.

Eräänä päivänä hoitajat kuvasivat pöllön ruokailuhetken videolle. Huvittavan videon kuvatekstissä hoitajat ovat maininneet, että pöllönpoikanen oli hotkinut useita hiiriä ja siitä huolimatta, se näytti haluavan lisää ruokaa.

Lippalakissa istuskeleva pöllö hotki sille tarjotut jyrsijät. Viimeisenä hölmistyneen näköinen poikanen yritti maistaa hoitajansa sormia. Pörröiselle ahmatille mikään ei näyttänyt riittävän. Ruokahalusta päätellen voisi luulla, että tästä pöllöstä kasvaa muita suurempi jyrsijöiden saalistaja.