Hot Dog -pizzasta tuli hitti – kaksi herkkua yhdessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pizzan ja hampurilaisen yhdistäminen yhdeksi herkulliseksi kaloripommiksi alkaa olla jo vanha idea. Monet pikaruokaketjut yrittävätkin kilpaa ideoida uusia ruokalajeja, jotka tyydyttäisivät erityisesti amerikkalaisten rasvaisten herkkujen tarpeen.

Pizza ja hot dog yhdistettiin jo vuosia sitten muun muassa thaimaalaisessa pizzeriaketjussa, kun pizzareunuksen sisään leivottiin nakkeja. Nyt Kalifornian Fresnosta kotoisin oleva baseball-joukkue Fresno Grizzlies on lanseerannut pizzan ja hot dogin välimuodosta hieman tuunatun version, jossa jokainen irtopala sisältää oman erillisen hodarinsa.

Frankenslice-nimen saanut ruoka on käytännössä paksupohjainen pizza, jonka reunojen sisään on leivottu hot dog -nakit. Jäämme odottamaan innolla, koska hodaritpizzat löytävät tiensä myös suomalaisten ravintoloiden ruokalistoille.