”Rumasta ankanpoikasesta” tulikin supermalli – katso mikä muodonmuutos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanhan sanonnan mukaan kauneus on katsojan silmässä. Jokainen ihminen on sisäisesti kaunis, mutta ulkonäkö ja ulkoinen olemus ovat nekin toki tärkeitä varsinkin mallimaailmassa. Eräs tuoreimmista supermalleista on brasilialainen Lais Ribeiro.

Lais Ribeiro vuonna 2009, kuva: Splash
Lais Ribeiro vuonna 2009, kuva: Splash

24-vuotias Ribeiro on nähty viime aikoina Chanelin, Louis Vuittonin ja Marc Jacobsin mallina, mutta parhaiten hänet tunnetaan Victoria’s Secretin enkelinä. Ribeiron nousu mallimaailman huipulle on kuin parhaastakin sadusta. Ennen malliuraansa hän asui pienessä ja köyhässä brasilialaisessa kaupungissa. Häntä haukuttiin ”rumaksi ankanpoikaseksi”, mutta sitten elämä muuttui kertaheitolla.

Poikatyttömäinen Lais Ribeiro löydettiin malliuralle 18-vuotiaana teinityttöjä, kun ystävä näki hänen potentiaalinsa ja sai ylipuhuttua hänet mallicastingiin. Paikalliset mallitoimistot eivät hyväksyneet Laisia riveihinsä, koska hän ei ollut tarpeeksi kurvikas. Lopulta hän sai mahdollisuuden käydä New Yorkissa, ja matka muutti hänen elämänsä täysin. Lais Ribeiro otti avioeron ja jätti samalla miehensä ja lapsensa kotikaupunkiinsa.

Splash
Splash
Splash
Splash