Maailman upein tila-auto? Viiden tähden menopeli

Autot Lux Matkailu · Stara.fi

Julkkiksilla ja superrikkailla ihmisillä on usein luontainen halu nauttia luksuksesta liikkuessaan paikasta toiseen niin lentokoneella, autolla kuin huvijahdillakin. Nyt Britanniassa on esitelty yksi maailman upeimmista tila-autoista, joka on suunniteltu täyttämään vaativimmankin asiakkaan kriteerit.

Splash
Splash
Splash
Splash

The Senzati Jet Sprinter Mercedes -nimisen autoprojektin tuloksena syntyi tila-auto, jossa kenen tahansa kelpaa matkustaa pitkiäkin matkoja. Ulospäin auto näyttää tarkoituksella melko normaalilta, mutta sisällä tunnelma on täysin toinen. Nahkasisustaisessa autossa on mallista riippuen neljästä kahdeksaan täydellisen varusteltua pehmeää nojatuolia, jääkaappi ja monista vastaavista poiketen myös yksityinen täysikokoinen kylpyhuone.

Työntekoa ja viihtymistä siivittävät lisäksi WLAN-yhteys ja suuret näytöt ja monipisteääni. Valinnan mukaan optiona ovat myös kaksimetrinen lasikatto sekä tavaratilat jopa 12 matkalaukulle. Britanniassa tila-auton hinta on noin 250.000 euroa. Autosta voidaan toimittaa lisämaksusta myös panssaroitu versio.

Splash
Splash
Splash
Splash