Yritys lanseerasi rintaliivit miehille – tässäkö uusi trendi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokainen tietää, että normaalivartaloinen mies ei tarvitse ainakaan fysiikkansa puolesta alusvaatteisiinsa rintaliivejä. Se ei kuitenkaan ole estänyt australialaista yritystä lanseeraamaan miehille tarkoitettuja rintaliivejä, jotka ovat kuin tasa-arvon huipentuma.

Splash
Splash
Splash
Splash

Miehille suunnatusta HommeMystere-tuotesarjasta löytyy naisellisen seksikkäitä alusvaatteita, jotka ovat saaneet odottamattoman suuren suosion. Brisbanessa toimiva yritys myy tuotteitaan miehille verkkokaupassaan nykyisin jo 30 maahan.

Yrityksen verkkosivuilla todetaan, että miesten normaalit alusvaatteet eivät ole tarpeeksi jännittäviä. Rintaliivien lisäksi miehille myydään luonnollisesti erilaisia naisellisia alushousuja stringeihin saakka. Yrityksen perustivat vuonna 2008 Brent ja Lara Krause.

Splash
Splash
Splash
Splash