Lemmikit naurettavissa asuissa – tuskin ovat innoissaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikkieläinten pukeminen hauskoihin asuihin on varmasti monelle karvakuonon omistajalle tuttua. Koirien vaatteita käytetään karvattomilla koiraroduilla jo ihan käytännönsyistäkin lämmittämään viileällä ilmalla, mutta moni pukee lemmikkinsä myös vain ulkonäkösyistä.

YouTubeen on julkaistu hauska video, jossa nähdään koostetusti lukematon määrä lemmikkejä, jotka vihaavat heille puettuja vaatteita. Osa asuista ja asusteista on niin älyttömiä ja epämukavan näköisiä, että ei ole ihmekään, kun eläimet yrittävät niitä pois yltään keinolla millä hyvänsä.

Jotkut koirat koittavat riuhtoa vaatetta, jahdata sitä tai hangata sen pois esimerkiksi mattoa vasten. Monet kissat ottavat tilanteen rauhallisesti, jähmettyvät paikoilleen ja viestittävät omistajalleen kylmänviileällä katseellaan, että tämä saa olla viimeinen kerta.