Mies toi oikeudenkäyntiin täytetyn pöllön – väitti asianajajaksi!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Coloradossa järjestetyssä oikeudenkäynnissä todistettiin erikoinen tilanne, kun syytetty asteli saliin täytetyn pöllön kanssa. Charles Abbott kertoi tuomarille, että pöllö oli hänen asianajajansa.

Aspen Times -lehden mukaan mies ei vaikuttanut mielenvikaiselta, vaan hän halusi teollaan osoittaa, että hänen mielestään oikeudenkäynti oli pelkkä vitsi. Yllättäen tuomari ei provosoitunut miehen tempauksesta vaan antoi pöllön jäädä salliin oikeudenkäynnin ajaksi.

Charles Abbott oli oikeudenkäynnissä vastaamassa syytöksiin, joiden mukaan hän oli rikkonut lähestymiskieltoa entistä huonetoveriaan kohtaan. Entisen kämppäkaverin mukaan mies oli tunkeutunut hänen asuntoonsa.

Abbott oli aiemmin häädetty asunnosta ja hän oli hakenut huoneistosta hänelle kuuluvia tavaroita sillä välin, kun ketään ei ollut kotona. Charles sai varoituksen lähestymiskieltorikkeestään ja oikeus myönsi lähestymiskiellolle jatkoa. Vaikuttaa siltä, että täytetty pöllö ajoi tehtävänsä ja Abbott selvisi oikeudenkäynnistä vähin rangaistuksin.