Naiset paljastivat: Tämä on unelmavartalo miehillä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viimeaikaisten tutkimusten ja gallupien perusteella on käynyt ilmi, että kauneusihanteet ovat muuttuneet terveellisempään suuntaan niin miesten kuin naistenkin maailmassa. Erityisesti isävartaloksi kutsuttu vartalotyyppi on kasvattanut suosiotaan ja vetoaa yhä enemmän naisiin lihaksikkaan vartalon sijaan.

Daily Mail -lehden toimitus perehtyi aiheeseen tarkemmin ja suoritti katugallupin, jossa naiset arvioivat miesten vartaloita ja paljastivat ihanteensa. Sen sijaan, että joukon lihaksikkain mies olisi ollut naisten mieleen, valitsi suurin osa naisista vartalotyypin, joka oli isävartalon ja lihaksikkaan vartalon välimaastossa.

Kolmesta erilaisesta miesvartalotyypistä naiset valitsivat ruskettuneen ja lihaksikkaan miehen, mutta kertoivat, että kaikista mieluiten he haluaisivat jotain siltä väliltä. Katugallup vahvisti sen, mistä Starakin aiemmin uutisoi, eli isävartalo on noussut suosioon naisten keskuudessa.