Mies julistettiin kuolleeksi – heräsi matkalla ruumishuoneelle!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Milwaukeessa asustelevan Thomas Sancombin tyttöystävä oli huolestunut seurustelukumppanistaan, sillä hän ei ollut saanut Thomasiin yhteyttä parii päivään. Nainen pelkäsi, että Sancombille oli tapahtunut jotain ja hän lopulta soitti hätänumeroon.

Miehen asunnolle hälytettiin poliisit ja viranomaiset lopulta löysivät miehen elottomana hänen asunnostaan. Paikalle hälytetyt esihoitajat totesivat miehen menehtyneen, sillä hänen kehonsa oli jääkylmä eikä hänellä ollut pulssia.

Thomas julistettiin kuolleeksi ja hänet valmisteltiin vietäväksi ruumishuoneelle Columbian St Maryn sairaalaan. Ruumishuoneen työntekijät ottivat Sancombin vastaan ja alkoivat kärrätä miestä ruumishuoneeseen. Sitten tapahtui jotain yllättävää. Miehen kädet ja jalat alkoivat liikahdella.

Aluksi hoitajat luulivat sen johtuvan voimakkaista lihasspasmeista, joita silloin tällöin menehtyneilläkin saattaa esiintyä. Hoitajien yllätykseksi miehen pulssi palautui ja hänen kehonsa lämpötila alkoi kohota. Hänet kiidätettiin välittömästi hoidettavaksi. Mies oli herännyt kuolleista. Metro-lehden mukaan vastoin odotuksia Thomas Sancomb tulee toipumaan koettelemuksestaan ja pääsee pian jatkamaan elämäänsä.