Miehet, saa ottaa mallia! Vanhus järjesti ikimuistoisen 57. hääpäivän

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen Jim Russell ja hänen vaimonsa Elinor ovat olleet naimisissa vuodesta 1958 asti. Vaikka heillä ei ole yleensä ollut tapana juhlia hääpäiviään, päätti Jim tehdä tänä vuonna poikkeuksen. Sairaalassa hoidettavana ollut Elinor koki elämänsä yllätyksen, kun hänen miehensä saapui sairaalaan juhlavetimissä.

ABC News -uutiskanavan mukaan sairaalaan saapui tyylikkäästi pukeutunut herrasmies valtavan kukkakimpun ja lahjojen kanssa. Nähdessään miehensä Elinor liikuttui kyyneliin. Mies oli panostanut heidän hääpäiväänsä ikimuistoisella tavalla ja miehen yllä oli smokki, jota mies piti nuoruusvuosinaan viedessä Elinoria tanssimaan.

Jim oli päättänyt, että se ei ollut este hääpäivän juhlistamiselle, että Elinor oli sairaalassa. Parin lapsenlapset olivat auttaneet Elinoria meikkaamaan ja pukemaan ylle hänen lempikorunsa. Näin ollen molemmat osapuolet olivat juhlan kunniaksi parhaimmillaan. Russelin mukaan he viettivät hääpäivänsä katsellen yhdessä heidän lempivisailuohjelmiaan joita olivat muun muassa Jeopardy ja Onnenpyörä.