Härski yllätys ystävälle: Kivespussi-teepussi anonyymisti postissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta on kantautunut viime aikoina uutisia palveluista, jotka mahdollistavat erilaisten yllätyspakettien lähettämisen anonyymisti esimerkiksi vihamiehille. Tarjolla on esimerkiksi purkitettua pierua, glitter-pommeja ja kakkakepposia.

Nyt Tea Bag By Mail -niminen verkkosivusto tarjoaa puolestaan mahdollisuutta lähettää kenelle tahansa kivespussit postitse. Oikeista nyyteistä ei tosin ole kyse, ainoastaan kivespussien näköisistä teepusseista. Kives-teepussia voi käyttää useamman kerran, ja 9.99 dollarin hintaisen paketin mukana tulee kerta-annos Darjeeling-teetä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat