Gumball 3000 Extra: Lentomatkalla alastomuutta, tyynysotaa, viinaa ja tupakkaa!

Autot Viihdeuutiset · Annika Kela

Eräs maailman tunnetuimmista autoalan tapahtumista, Gumball 3000 -autokilpailu, on siirtynyt Atlantin yli Amsterdamista Renoon, Nevadaan. Aivan kuten viime vuonna, myös tänä vuonna lennolla nähtiin erittäin sekavia tilanteita normaaleista matkustusolosuhteista poiketen.

Tapahtuman kisaajia kuljettavissa lentokoneissa oli keskiviikkona hurjat juhlat yläilmoissa. Alkoholin juomista ei jarruteltu ja myös savukkeet paloivat. Sen lisäksi koneissa todistettiin paljon alastomuutta, kun osa kisaajista ravasi pitkin koneen käytäviä ilkosillaan.

Hurjat juhlat huipentuivat tyynysotaan, kunnes yksitellen jokainen väsyi juhlimiseen. Kun kyse on Gumball 3000 -kilpailusta, ei hurja meno lennoilla ole yllättänyt ketään. Tavallisilla lennoilla vastaavanlainen käyttäytyminen johtaisi todennäköisesti vankilatuomioon ja ikuiseen lentokieltoon.

Taannoin eräs lennoista oli pudota, kun valtaosa matkustajista pakkautui heti lähdön jälkeen koneen takaosaan ja kone oli sakata. Vakavasta vaaratilanteesta selvittiin vasta koneen kapteenin raivostuttua ja komennettua matkustajat takaisin penkkeihinsä.

Gumball Air #gumball3000 #stockholmtovegas #amazingplanes#thingstodo#bucketlist#gumballair

Video, jonka Team UFO 46 (@reganmcv) julkaisi

@pritchardswyd #gumballair Amsterdam Reno #gumball3000

Kuva, jonka MUSIC VIDEO DIRECTOR (@nickbrazinsky) julkaisi

Plenty of room for all the cars! Next up: Reno! #Gumball3000 #Betsafe

Kuva, jonka Betsafe.com (@betsafe) julkaisi

Caught the boy @passportps slippin' under the act! #gumball3000 #gumballair ✈️

Kuva, jonka MUSIC VIDEO DIRECTOR (@nickbrazinsky) julkaisi