Chantel Jeffriesin malliura ei ole ihme

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna popmaailman nuori villikko Justin Bieber meni taannoin liian pitkälle lakia rikkoessaan ja hän kaahasi urheiluautollaan juovuspäissään pitkin Miamin katuja. Laulaja jäi kiinni rattijuopumuksen lisäksi myös ajokortitta-ajosta ja lisäksi poliisin vastustamisesta.

Splash
Splash

Sittemmin meno on rauhoittunut merkittävästi, sillä Bieber on käyttäytynyt viime aikoina hyvin. Edellä mainitulla pidätyshetkellä hänellä oli kyydissään mallikaunotar Chantel Jeffries, jonka kanssa Justin viihtyi tuohon aikaan hyvin. Nyt Chantel on kuvattu bikineissä Miami Beachilla.

23-vuotias Jeffries on Splash Newsin mukaan pidätetty useita kertoja kotikaupungissaan Pohjois-Carolinan Jacksonvillessä. Siellä hän on päässyt poseeraamaan paparazzien ja muotikuvaajien sijaan poliisin kuvaajalle. Oheinen pidätyskuva on ikuistettu Chantelin ollessa 19-vuotias.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash