Hääseremonia kuin sadusta: Pöllö toimitti sormukset!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koulutettu tornipöllö Bilbo oli saanut tärkeän tehtävän hoidettavakseen. Bilbon tehtävänä oli toimittaa pariskunnalle vihkisormukset heidän hääseremoniassaan. Erityisen linnun tehtävästä teki se, että idea sormuslähettiläästä oli sulhasen ja bestmanin suunnitelema yllätys morsiamelle.

Bilbo teki esimerkillistä työtä ja vei sormukset bestmanille suunnitelman mukaisesti. Lopputulos oli kuin Disneyn sadusta. Morsiamen ilme oli näkemisen arvoinen, sillä hän ei ollut uskoa näkemäänsä todeksi.

Myös häävieraiden joukossa nähtiin toinen toistaan äimistyneempiä ilmeitä. Bilbon ansiosta pariskunnan hääseremonia koki ikimuistoisen käänteen. Erikoisella yksityiskohdalla sulhanen onnistui tekemään henkeäsalpaavan vaikutuksen morsiameensa. Kaunotar oli silminnähden otettu Bilbon tempauksesta ja pari sinetöi avioliittonsa entistäkin onnellisemmin mielin.