Järkyttynyt matkustaja otti kuvan – lentokoneen moottori korjattiin jeesusteipillä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lentoturvallisuus on asia, josta ei saa missään tilanteessa tinkiä. Lento-onnettomuuksia sattuu erittäin harvoin, mutta silti monet pelkäävät edelleen henkensä edestä lentokoneeseen astuessaan. Niin teki nyt myös eräs brittimatkustaja, joka ikuisti lentokoneen ikkunasta tyrmistyttävän näyn.

View post on imgur.com

Matkustaja nimittäin huomasi kuinka EasyJet-halpalentoyhtiön lentokoneen moottoria korjailtiin vielä juuri ennen lähtöä matkustajien ollessa jo koneessa. Matkustaja julkaisi kuvan myöhemmin Reddit-sivustolla. Kyseessä ei ollut kuitenkaan kovin luottamusta herättävä toimenpide, sillä teknikko näytti teippaavan lentokoneen moottoria ilmastointiteipillä, eli niin sanotulla jeesusteipillä.

Lentoyhtiön mukaan kyseessä ei ollut varsinainen korjaus, vaan pelkästään kosmeettinen paikkaus. Tieto tästä tuskin paransi matkustajien tunnelmaa.

Lisäksi lentokoneeseen liimattu teippi tuskin oli ilmastointiteippiä, vaan sen sijaan eräänlaista lentokoneteippiä. Tällaista aluminisoitua teippiä käytetään usein nopeisiin paikkauksiin lentokoneissa, sillä se pysyy tiiviisti kiinni suurissakin nopeuksissa ja on lisäksi veden-, lämmön- ja ultaviolettivalon kestävää. Taannoin Ryanairin lento joutui kääntymään takaisin lähtökentälle, kun lentokoneteippi irtosi ohjaamon ikkunasta.