Rihanna piipahti taidegalleriassa – päätyi kyseenalaisiin kuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on tehnyt upean uran viihdealalla niin musiikin kuin näyttelemisenkin saralla. Yleensä hän päätyy kuitenkin viihdelehtien otsikoihin aivan muista syistä, kuten esimerkiksi paljastavien asujensa ja kuviensa merkeissä. Nyt poptähti on käväissyt taidegalleriassa ja poseerannut kuvaajille.

Splash
Splash

Eilen Rihanna ikuistettiin vierailemassa New Yorkissa avajaisiaan odottavassa taidegalleriassa katsastamassa Mr. Brainwashin töitä. Taiteilija oli itse paikalla, joten he päättivät poseerata kuvaajille hieman erikoisemmissa kuvissa. Rihanna otti lopulta käteensä leikkiaseen, jolla hän osoitteli taiteilijaa päähän.

Viime viikolla Rihanna kuvattiin New Yorkissa asussa, joka loksautti leuat, mutta aivan muista syistä kuin paljastavuuden vuoksi. Poptähti oli nimittäin pukeutunut maastokuosiseen asuun, joka toi mieleen lähinnä armaijan teltat. Paparazzit eivät tienneet minne ”Maasto-Rihanna” oli matkalla tuossa asussa.

Splash
Splash
Splash
Splash