Luksusta vuonna 2050 – huvijahdilla oma suihkukone kyydissä!

Lux Matkailu · Stara.fi

Stara on esitellyt lukuisia kertoja toinen toistaan hurjempia konsepteja tulevaisuuden huvijahdeista ja autoista, ja varsinkin vesillä kehitys tulee suunnitelmien mukaan olemaan nopeaa. Nyt nähdään miltä superrikkaiden huvijahti voi näyttää vuonna 2050.

Splash
Splash

Monaco 2050 -niminen konsepti on mullistava, koska siinä huvijahdin mukana kulkee yksityinen lentokone. Nykyisin helikopterit ovat tavallinen näky jahtien kansilla, mutta omaa suihkukonetta mukana ei ole vielä toistaiseksi nähty. Lentokone muodostaa käytännössä jahdin yläkannen, joka lentää haluttaessa kokonaan pois matkustajat mukanaan.

Venäläisen Vasily Klyukinin suunnitelma näyttää utipiselta, mutta todellisuudessa paikaltaan ilmaan nousevia VTOL-lentokoneita on ollut sotateollisuuden käytössä jo vuosien ajan. Siten tällainen jahti voidaan rakentaa jo paljon ennen seuraavaa 50-lukua.

Splash
Splash
Splash
Splash