Vain elämää -sarjan uudet tähdet paljastettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisten ehkä jopa suosituimmaksi viihdeohjelmaksi noussut Vain elämää näyttää miten joukko kotimaisia artisteja viettää kesää yhdessä maaseudun rauhassa ja siinä samalla tekee uusia versioita toistensa hiteistä. Tänään alkoivat seuraavan tuotantokauden kuvaukset.

Neljäs Vain elämää -kausi nähdään Nelosella syksyllä 2015, ja mukana ovat Anssi Kela, Pave Maijanen, Virve Rosti, Sanni, Antti Tuisku, Maija Vilkkumaa ja VilleGalle. Artistit ovat lähteneet tänään kohti Hirvensalmen Satulinnaa kuvaamaan neljättä Vain elämää -kautta.

Sarjan aikaisemmilla tuotantokausilla on ollut mukana erittäin nimekäs joukko eturivin artisteja eri genreistä. Ohjelmasta on saanut alkunsa monia sittemmin radiohiteiksi nousseita kappaleita. Samalla ohjelman tähdet ovat saaneet uralleen erittäin merkittävää nostetta.