Claudia Romani bikineissä – käsitteli palloa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani tunnetaan jalkapallon ystävänä. Taannoin hän pätevöityi jalkapallotuomariksi, jollaisena hän lienee parhaillaan maailman seksikkäin. Tanskassakin aikoinaan asunut Claudia on lisäksi tunnustautunut Staran haastattelussa suureksi Suomen ystäväksi.

Splash
Splash

Eilen Claudia ikuistettiin paparazzikuviin hänen keikistellessään rannalla suurikokoisen jalkapallon kanssa. Bikineihin sonnustautunut mallikaunotar pyöri rantavedessä pallon kanssa ja poseerasi mielellään kameroille.

Maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon rankattu Claudia Romani on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Hiekkarannoistaan ja auringonpalvojistaan tunnettu kaupunki on ideaalinen kotipaikka bikinimallille. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen, jotta hän pysyy aina kuvaus- ja rantakunnossa.

Splash
Splash
Splash
Splash