Japanilaisnainen söi kerralla kolme kiloa nuudelia

Ruoka · Tim Isokivi

Amerikkalaisissa ruokaennätyksiä kuvaavissa videoissa suurikokoisten ja runsaskaloristen annosten nauttijat ovat yleensä karskeja ja isokokoisia miehiä. Tuoreella japanilaisvideolla tavataan sen sijaan nuori nainen, joka syö kertaistumalla yli kolme kilogrammaa nuudeleita.

Sirokokoinen nainen valmistaa videon alussa kulhollisen Chow mein -nuudeleita, ja kruunaa annoksen vielä isolla määrällä majoneesia. Itse syömisoperaatio kuvataan videolla nopeutettuna, joten jää epäselväksi kuinka kauan suorituksessa on tosiasiassa kestänyt.

Nainen hotkii kulhollisen nuudeleita suuhunsa varsin helpon näköisesti, vaikka annos oletettavasti sisältääkin lähinnä hiilihydraatteja. Tähän suoritukseen harva isokokoisempikaan ihminen tuskin onnistuisi.