Illan estottomin kaula-aukko! Kate Hudson yllätti julkkisgaalassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Kate Hudson on viime aikoina yhdistetty romanttisessa mielessä julkkistähti Derek Houghiin, jonka kyydistä hänet bongattiin ensimmäisen kerran eilen Lontoossa. Tänään Hudson ehti jo vaihtaa hieman tyylikkäämpää ylleen ja osallistua julkkisjuhliin.

Splash
Splash

Kate Hudson osallistui nimittäin Lontoossa The 2015 Glamour Awards -tapahtumaan, jonka punaisella matolla hän esitteli poikkeuksellisen näyttävän asunsa. Siinä oli nimittäin varmasti illan paljastavin kaula-aukko.

Äskettäin sinkkuuntunut Kate Hudson nautti saamastaan huomiosta muotitapahtumassa. Goldie Hawnin ja muotisuunnittelija Donatella Vercacen seurassa viihtyneellä Hudsonilla näytti olevan kaikin puolin onnistunut ilta. Tähtönen voi olla varma, että huomiota herättävästä puvustaan puhutaan vielä pitkään.

Splash
Splash
Splash
Splash