Jennifer Nicole Lee neonbikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Jennifer Nicole Lee tunnetaan fitness-tähtenä ja ruokakirjailijana, jonka teesejä miljoonat naiset ympäri maailmaa nykyisin noudattavat. Tähti syntyi, kun huomattavan ylipainoinen perheenäiti laihdutti kymmeniä kiloja totaalisen elämänmuutoksen avulla.

Splash
Splash

Eilen Jennifer Nicole Lee kuvattiin rentoutumassa rannalla Miami Beachilla. Häntä oli vaikea jättää huomiotta, koska upean vartalon lisäksi Jenniferillä oli yllään räikeänkeltaiset bikinit. Jennifer on viime aikoina onnistunut saamaan runsaasti palstamillimetrejä treenatessaan julkisilla paikoilla, mutta tällä kertaa treenaaminen sai jäädä väliin.

Jennifer Nicole Lee tunnetaan siitä, että monissa otoksissa hänen yllään nähdään minimittaiset bikinit, joista muodot ovat pursuamaisillaan ulos. Perheenäiti esittelee uusia kurvejaan syystäkin, sillä hänen esimerkillään tuhannet naiset ovat onnistuneet laihduttamaan – enemmän tai vähemmän.

Splash
Splash
Splash
Splash