Mies osti 100 000 euron auton KOLIKOILLA – kuorma-autollinen rahaa!

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on nähty tapauksia, joissa yritysten toimintaan suivaantuneet asiakkaat ovat maksaneet laskunsa käteisellä rahalla kantaen paikan päälle säkillisen kolikoita. Nyt eräs kiinalaismies on mennyt paljon pidemmälle ostamalla uuden auton kolikoilla.

Splash
Splash

Kiinalainen huoltoaseman työntekijä osti Shenyangin kaupungissa uuden Toyota Land Cruiser -auton 680.000 juanilla, eli noin 100 000 eurolla. Autokaupan tyrmistys oli melkoinen, kun mies saapui rahojen kanssa paikalle.

Rahat oli nimittäin lastattu kuorma-autoon ja ne painoivat yhteensä peräti 4,2 tonnia. Kolikoiden lisäksi mukana oli lähinnä periaatteen vuoksi hieman myös yhden juanin seteleitä. Kolikoita oli 660.000 juanin edestä.

Rahojen siirtämiseen kuorma-autosta autokauppaan ja niiden laskemiseen vaadittiin useilta ihmisiltä tuntikausien työpanos. Nyt autokauppa on ongelmissa, sillä pankit eivät ole suostuneet ottamaan vastaan tällaista määrää kolikoita. Autokauppa aikoo maksaa rahoilla palkkoja.

Splash
Splash
Splash
Splash