Poliisi ei ollut uskoa silmiään – pysäytetyssä autossa tuhansia mehiläisiä

Autot · Stara.fi

Poliisin työssä joutuu tottumaan siihen, että päivän aikana voi tapahtua aivan mitä tahansa. Ajoittain tulee kuitenkin eteen tilanteita, jollaisia ei olisi osannut odottaa edes hyvällä mielikuvituksella.

Splash
Splash

Nyt Yhdysvaltojen Montanassa on sattunut tapaus, jossa poliisi pysäytty henkilöauton moottoritiellä. Hätänumeroon oli soittanut silminnäkijä, joka ilmoitti havainneensa auton, joka heittelehti moottoritiellä laidasta laitaan.

Paikalle kiirehtinyt poliisipartio epäili löytävänsä autosta rattijuopon, mutta sieltä löytyi jotain aivan muuta. Autosta löytyi nimittäin tuhansia mehiläisiä, sillä auton sisällä oli viisi mehiläispesää. Autoilija sai sakot liikenteen vaarantamisesta.

Splash
Splash