Realitytähdestä leffatähti – paljasti bikinikurvinsa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen malli- ja televisiokaunotar Lauren Stoner nähdään Michael Bayn ohjaamassa Pain and Gain -elokuvassa, mutta näyttelijätyön sijaan hänet tunnetaan edelleen paremminkin mallina ja paparazzikuvien tähtenä. Nyt Lauren on kuvattu rannalla.

Splash
Splash

Stoner keikisteli nimittäin äskettäin Miami Beachilla, jossa hän oli sonnustautunut upeisiin mustiin bikineihin.

Amerikkalainen Lauren Stoner tuli alunperin tunnetuksi mallina, mutta viime aikoina hänet on nähty myös televisiotähtenä. Lauren oli mukana The Spin Crowd -realityohjelmassa, joka kuitenkin lopetettiin yllättäen vuonna 2010. Uuden Pain and Gain -elokuvan toivotaan nostavan Laurenin Hollywoodin kuumaksi tähdeksi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash